EERSTE COMMUNIEVOORBEREIDING

Op maandag 21 januari kwamen veel ouders/verzorgers van aanstaande communicanten samen te Ovezande om zich te laten voorlichten over de communievoorbereiding.
Ook in onze parochiekern zullen we na carnaval/ voorjaarsvakantie starten met de voorbereidingsgroep. Aan de hand van het werkboek ‘Blijf dit doen’ doorlopen kinderen met hun ouders alle stappen van naamgeving tot en met de eerste Heilige communie. De inbreng van ouders hierbij is essentieel, omdat we hopen dat die samenwerking tussen ouders en kind ook een vervolg in geloofsopvoeding oplevert.
Momenteel zijn vijf kinderen aangemeld, die vanaf zondag 25 februari 10.30 uur zullen starten. De inschrijving sluit direct na carnaval, dus mocht u alsnog willen aansluiten, meld u aan via contactadres info@rksheerenhoek.nl of contactpersoon Richard Gielens.
Op Hemelvaartsdag 10 mei wordt de communieviering in onze kerk gehouden; de presentatieviering is op zondag 15 april om 10.45 uur.

Op bijgaande foto ziet u een overzicht van communicanten uit de meeste kernen van de Pater Damiaanparochie.