Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.

Financiele gegevens
Rabobank NL25RABO0375102485 t.n.v. Pater Damiaanparochie kern Zierikzee

Doopcontactpersoon
Tiny Kieboom, tel 0111-415238

Leden-administratie
Jan en Janneke Versaevel,
email jversaevel@zeelandnet.nl

Kopijadres Parochienieuws
Rudy de Maaijer, Kabbelaarsbank 15, 4301 XA Zierikzee; e-mail maayer@zeelandnet.nl

Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

1e COMMUNIE

0
Op 11 juli hebben deze 5 meisjes hun 1e communie gedaan. Het zijn Iris, Jinte, Eef, Jenthe en Lina. Fijn dat het nu wel door kon gaan. En dat was te merken aan best veel familie en vrienden in de kerk. De kinderen verwelkomden iedereen die aanwezig was en spraken ook de voorbeden uit. Pastoor Paul Verbeek was speciaal voor deze communieviering naar Zierikzee gekomen. De kerk was versierd met strikken en mooie bloemenmanden. Het was een feestelijke viering en we wensen de communicanten een mooie toekomst toe.

MARIA-HEMELVAART-VIERING HAAMSTEDE

0
"Na een mooie Mariaviering met ruim 50 gasten zijn we in een stille tocht naar de Maria plek in de duinen gegaan. Pater De Deckere verraste ons met een mooi gebed: "Laten we op deze historische plek Maria, de H. Moeder van God, begroeten." Na de bloemenhulde van de boeketten, die tijdens de eucharistie viering voor het altaar stonden, gingen we al pratende terug naar de patio, alwaar een heerlijke koffiemaaltijd voor ons klaar stond"

OPEN MONUMENTENDAG OP 11 SEPTEMBER

0
De deuren van de Willibrorduskerk staan deze dag weer open voor een bezoekje aan onze kerk. En vooral hopen we op veel bezoekers die komen luisteren naar het fraaie orgelspel wat organist Wim Boer tussen 14.00 en 15.00 uur ten gehore zal brengen. Het is altijd fijn als er mooi orgelspel te beluisteren is tijdens deze open dag. We hopen op veel bezoekers. Kom u ook?

Lief en Leed