Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

CARITAS

Zierikzee                                                        6 Jan.   €  130,25        voor eigen activiteiten Caritas                       3 Feb.  €    94,74         voor stichting vakantiehuis Thuredrith                                              voor vakantie erg zieke kinderen Caritascollecte: 7 april voor Hospice Kaaskenshuis! Onze kasbeheerder Tonny Vaes zorgt ervoor dat de bedragen op de juiste plek terecht komen. Uw steunt Caritas op bankrekening: NL 52 RABO 0143 5823 99 t.n.v. Caritaskern Schouwen-Duiveland.

TERUGBLIK OP OECUMENISCHE VIERING VAN 20 JANUARI.

Veel positieve reacties mocht ik horen na afloop en nog in de dagen erna. Het doet je goed dat je dan weer samen een volle kerk mag beleven. En dat de samenwerking tussen de deelnemende kerken van het Platform goed verloopt. De muzikale medewerking van “ons” koor was geweldig! Ze doen het toch maar al die mannen en vrouwen die o.l.v. Wim Boer er iets moois van wisten te maken. De collecte-opbrengst voor Amnesty International was € 576,80. Al met al een zeer geslaagde viering!

“ONZE LIEVE VROUW OP ZEE” HAAMSTEDE

Uit het logboek 2018 De kerk was dit jaar open van 14 januari tot en met 28 oktober. Er waren dit jaar 42 vieringen ; t.w. 16 eucharistievieringen en 26 vieringen van Woord en Communie. Het totaal aantal kerkgangers dit jaar 3105. Het gemiddeld aantal per viering is 74.                       In 9 Eucharistievieringen ging voor pastoor Fons van Hees, in 3 pastor H. Buijssen, in 2 pastoor Snijders, verder eenmaal pastor Ton Bun en eenmaal pastoor Mgr. P. Vismans.  In de viering van Woord en Communie gingen voor pastor Wiel Hacking en ook pastor Jeanine Heezemans 3 maal, diaken...

Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.