Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.

Financiele gegevens
Rabobank NL25RABO0375102485 t.n.v. Pater Damiaanparochie kern Zierikzee

Doopcontactpersoon
Tiny Kieboom, tel 0111-415238

Leden-administratie
Jan en Janneke Versaevel,
email jversaevel@zeelandnet.nl

Kopijadres Parochienieuws
Rudy de Maaijer, Kabbelaarsbank 15, 4301 XA Zierikzee; e-mail maayer@zeelandnet.nl

Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

BEZORGERS PAROCHIENIEUWS

0
BEDANKT alle bezorgers van het Parochienieuws voor uw werk in het afgelopen jaar.

WOORDJE WILLIBRORDZONDAG 8 NOVEMBER 2020

0
Beste medeparochianen, Allereerst wil ik de mensen bedanken die voor deze mooie dienst gezorgd hebben. Op de feestdag van de H. Willibrord kijken we altijd naar de vrijwilligers in onze kerk. We zetten dan één of enkele van hen in het PC, onder het genot van een hapje en een drankje, in het zonnetje. Helaas kan dat door corona dit jaar niet. Zoals wel meer evenementen hierdoor in het water zijn gevallen. Zoals: De beloofde feestavond voor onze fantastische vrijwilligers. De inmiddels beroemde, sfeervolle traditionele kerstmarkt. De gezellige avonden van het seniorencafé van de KBO. De mosselmaaltijd van de KBO. De...

KERSTGEZINSVIERING

0
Op 24 december om 16.30 uur vieren we graag onze kerstgezinsviering waarin Alida van Velthoven voor zal gaan. Met hoeveel personen we in de kerk mogen, of er van tevoren opgegeven moet worden...het is allemaal nog onzeker. Houd daarom onze facebookpagina in de gaten: gezinsviering H. Willibrorduskerk Zierikzee. De werkgroep is in ieder geval druk bezig geweest om weer een mooie viering in elkaar te zetten. We hopen dan ook om met velen het kerstfeest te kunnen vieren.

Lief en Leed