Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

OVERLEDENEN VAN HET AFGELOPEN JAAR

0
Thea Blommaert 58 jaar                       Jan Vos 73 jaar Marijke v.d. Borght 79 jaar                   Henk Dubelaar 76 jaar Johanna Zwietering 76 jaar                   Jaquelina Flikweert 61 jaar Cornelis Holty 92 jaar                          Gerardus Sebel 71 jaar Petrus Warrens 100 jaar

KRANSLEGGING

0
Zondag 1 november a.s. zal de kranslegging plaatsvinden op de begraafplaats St. Barbara te Zierikzee. Het is inmiddels gewoonte geworden dat wij na de viering vanuit de kerk gezamenlijk vertrekken naar de begraafplaats aan de Grachtweg. Na een korte plechtigheid daar kunt u een roos op het graf van uw geliefde overledenen leggen. Na afloop gaan wij, als u kunt, terug naar het Parochiecentrum waar de koffie en thee klaar staat.

ADVENTSVIERING VOOR SENIOREN

0
Op woensdag 16 december a.s. zou de jaarlijkse adventsviering voor senioren plaatsvinden. Gezien de omstandigheden zult u begrijpen dat dit geen doorgang kan vinden, hoe spijtig dit ook is. Zoals het er nu uit ziet willen we de H. Eucharistieviering op woensdag 16 december om 16.30 uur wel laten doorgaan, zodat u de sfeer van advent met elkaar nog een beetje kunt beleven. Parochianen die bij de viering willen zijn kunnen zich aanmelden bij Jacolien de Meij: per e-mail jdemeij@zeelandnet.nl of telefonisch op nummer 06 29 31 01 23 (een en ander in verband met het maximum aantal bezoekers...

Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.