Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.

Financiele gegevens
Rabobank NL25RABO0375102485 t.n.v. Pater Damiaanparochie kern Zierikzee

Doopcontactpersoon
Tiny Kieboom, tel 0111-415238

Leden-administratie
Jan en Janneke Versaevel,
email jversaevel@zeelandnet.nl

Kopijadres Parochienieuws
Rudy de Maaijer, Kabbelaarsbank 15, 4301 XA Zierikzee; e-mail maayer@zeelandnet.nl

Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

PAROCHIENIEUWS KERN SCHOUWEN-DUIVELAND

0
Beste mensen, Het zonnetje scheen 's maandags morgens nog op 27 juni.
 Om 13:00 uur werd de lucht heel donker en trok een zware windhoos over de kerk, parochiecentrum en pastorie. Het geheel duurde maar heel kort, maar de schade was enorm. Vooral de daken hadden een enorme schade opgelopen, diverse ruiten waren kapot en de blokhut was totaal ontwricht. De puinhoop op de straat en binnenplaatsen van kapotte pannen, glas, afgerukte takken, was indrukwekkend.     Dankzij vele vrijwilligers van onze eigen kerk en aannemer Quant en onderaannemers is de meeste schade al bijna hersteld. De panden zijn al...

OPEN MONUMENTENDAG

0
Op zaterdag 10 september staan de kerkdeuren van de Willibrorduskerk weer open in het kader van de open monumentendag van 10.00 – 17.00 uur. Om iets extra’s te bieden hebben we aan een paar parochianen gevraagd of zij willen exposeren met hun schilderkunst. Zoekt u nog iets moois voor aan de muur loop dan eens even binnen. Annemarie, Saskia, Trees en Teunie laten u graag iets zien van hun schilderijen. Verder is er van 14.00 – 15.00 uur een orgelconcert gegeven door organist Wim Boer. De moeite waard om te komen luisteren. Hartelijk welkom!

St. BARBARA

0
Zo ligt onze begraafplaats R.K. begraafplaats St. Barbara er bij. Het is toch een plaatje. En dat allemaal dankzij onze Barbara Boys; Albert, Cees, Johnny en Kees onder leiding van Peter. Mannen jullie leveren fantastisch werk.

Lief en Leed