donderdag, juli 2, 2020

Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

KLUSGROEP

De Coronatijd is/was natuurlijk heel vervelend. Maar zoals een bekende Nederlander wel eens heeft gezegd “elk nadeel heeft zijn voordeel”. De klusgroep heeft deze stille tijd benut om, met gepaste afstand tot elkaar, toch het een en het ander voor elkaar te krijgen. Ze hoefden nu niet alles elke keer op te ruimen en konden de klusmaterialen laten liggen voor de volgende keer, omdat het parochiecentrum nu toch niet gebruikt werd. Zo zijn alle muren en deuren geschilderd van de hal en de zaal, is er een blokhut op de binnenplaats gezet, een werkbank voor in de blokhut gemaakt, stroom...

GEZINSVIERING

Wat hadden we graag met u en met jullie op 7 juni de gezinsviering gevierd. Helaas kan deze viering niet doorgaan maar we hopen dat we in september wel weer met elkaar kunnen vieren, bidden, zingen en koffie drinken. We wensen iedereen veel sterkte toe in deze bizarre tijd maar vooral veel hoop en gezondheid zodat we elkaar in september weer kunnen ontmoeten. De werkgroep gezinsviering.

CARITASCOLLECTES 2020 SCHOUWEN-DUIVELAND:

2 feb. 2020: € 143,25 voor ondersteuning mensen in armoede 1 maart: € 85,90 voor ondersteuning van de Vastenactie Uitgegeven maart € 100,- voor hulp aan iemand in nood. Uw steun Caritas: bankrekening: NL 52 RABO 0143 5823 99 t.n.v. Caritaskern Schouwen-Duiveland

Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.