Parochiekernsecretariaatzieriksolon
Mosselstraat 4 4301 JN Zierikzee; tel. 0111-417505 Geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 – 11.30 uur.

Adres Heilige Willbrorduskerkburghsolo2
Hoge Molenstraat 86, Zierikzee

Adres Onze Lieve Vrouwe op Zee-kerk
Serooskerkseweg 2, Burgh-Haamstede.

Financiele gegevens
Rabobank NL25RABO0375102485 t.n.v. Pater Damiaanparochie kern Zierikzee

Doopcontactpersoon
Tiny Kieboom, tel 0111-415238

Leden-administratie
Jan en Janneke Versaevel,
email jversaevel@zeelandnet.nl

Kopijadres Parochienieuws
Rudy de Maaijer, Kabbelaarsbank 15, 4301 XA Zierikzee; e-mail maayer@zeelandnet.nl

Nieuws uit Parochiekern Schouwen-Duiveland

VESPERVIERING

0
Op zondag 19 december om 16.00 uur.                                                                       Niet meer in Zierikzee maar in Kwadendamme.

PLATFORM VOOR KERKEN

0
Een klein groepje vanuit het Platform is bezig met de voorbereiding voor de Volkskerstzang op 24 december om 19.30 uur en de Eenheidszondag op zondag 16 januari om 10.00 uur. Beide in de Nieuwe Kerk te Zierikzee. Of dit alles door kan gaan zal afhangen van alle coronamaatregelen die wellicht nog zullen komen. Of u leest het in de parochiële mededelingen of u hoort het via een afkondiging in de kerk.

KERSTMARKT

0
De kleine kerstmarkt, die gehouden zal worden op zaterdag 18 december van 10.00-16.00 uur in de Willibrorduskerk, willen we graag onder uw aandacht brengen. Wat er zoal te koop zal zijn, (kerst)kaarten, kaarsen, boeken en de wensboom van de Caritas, rommelmarktspulletjes. Draagt u de parochie een warm hart toe, bestel dan een mooi kerststukje en lekkere oliebollen. Een bestellijst treft u hierbij aan. Daarop is vermeld waar u die in kunt leveren. Verder is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten met een kopje koffie of thee, een kopje soep met een broodje en bij de vuurkorf een glaasje glühwein. We hopen er met...

Lief en Leed