Kerkgebouw O.L.V. Hemelvaartovesolo
Hoofdstraat 60, Ovezande

Contactadressen Secretariaat
pastorie Hoofdstraat 58, 4441 AE  Ovezande tel.: 0113-655214 internet: www.rkovezande.nl e-mail: rk.ovezande@zeelandnet.nl

Financiële zaken
Bankrekening: NL27 RABO 0346008948 Pater Damiaanparochie parochiekern Ovezande

Misintenties, uitvaarten, huwelijken, jubileumvieringen e.d.:
Mevr. C. de Baar-Rentmeester, 06-15165068, cdebaarrent@zeelandnet.nl

Doopcontactpersoon:
Mevr. B. Rentmeester, 06-50599180, famrent10@zeelandnet.nl

Mevr. Ch. den Toonder, 06-44500944, dentoonderc@gmail.com,
datums kindernevendienst zie vieringenrooster onder tabblad “kerkdiensten”

Inleveren kopij ‘Parochienieuws’
Dhr. M. Bierens, Constantijnstraat 4, 4441 BB  Ovezande, tel. : 0113-655520, e-mail: mbierens0@gmail.com

Lief en Leed

Nieuws uit Parochiekern Ovezande

ZINGEN MET PALMPASEN

0
Nu we na twee jaar weer met een processie Palmpasen konden vieren, wilden we met de kinderen natuurlijk ook weer een bezoek brengen aan Woon Zorg Centrum Nieuw Sande. Het is zo ontzettend de moeite waard om voor deze ouderen te zingen, onze mooi versierde palmpaasstokken te laten zien en voor hen broodhaantjes en palmtakjes mee te brengen. We verbinden daarmee dan jong en oud, kerk, school en zorgcentrum met elkaar. Iedereen geniet! Werkgroep kindernevendienst

OVEZANDE MET PASEN

0
Alweer kwam Ovezande met Pasen in het nieuws. Twee jaar geleden was dat nog met de eerste televisie-uitzending van een kerkelijke viering bij Omroep Zeeland tijdens de lockdown. Nu kwam de PZC met een enorm lang en correct artikel in het Zeelandkatern over de katholieke kerken van Ovezande en Vlissingen. De fotograaf Johan van der Heijden was op Palmpasen naar hier gekomen om wat foto's met de kinderen te maken, maar hij bleef heel de viering. Foto's daaruit sierden de openingspagina van de krant en het Paaskatern. “Pasen: nieuw leven, en een nieuw begin” was de christelijke boodschap die...

ICONENTENTOONSTELLING

0
De hele meimaand is de katholieke kerk in Ovezande gevuld met iconen, inclusief de nodige tekst en uitleg. Op de zondagen van 15, 22 en 29 mei is de tentoonstelling iconen nog te bewonderen. Onze kerk is op die dagen open van 13.00 uur tot 17.00 uur.