VRIJWILLIGERSAVOND 10 JUNI

Na 4 jaar werd het weer eens tijd om onze 106 vrijwilligers eens te trakteren op een feestje. Zij werken hard en kunnen niet gemist worden. Dan is dit toch het minste wat je kunt doen.

De hoge opkomst, 75 mensen, toont aan dat dit op prijs werd gesteld.

De Parochie Kern Commissie liet de organisatie over aan de J’s & E’s. (Jaap, Jan, Janneke, Jacolien, Els en Erik) en bij het feest zelf sprong de complete commissie bij, alleen Nico kon er helaas niet bij zijn.

Het werd een gezellig feest. Het thema was Hollands en het werd gehouden in ons eigen parochiecentrum, wat omgetoverd was tot het Willibrordus café. Een oer Hollands café, compleet met terras, biljart, dart- en sjoelhoek. Natuurlijk ontbrak de Hollandse muziek niet.

De leden van de PKC waren de uitbaters en zij zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. Zo waren er de gewone drankjes, maar ook advocaat met of zonder slagroom. Natuurlijk ook pinda’s, blokjes kaas, bitterballen, gevulde eieren, worstenbroodjes, maar ook rolmopsen.

Onze pastoor Fons van Hees was er ook en hij vertelde en zong over het portaal van de basiliek van Sint Servaas in Maastricht. Zo rond de klok van half elf werd ikzelf in het zonnetje gezet en werden Els en ik toegezongen door alle aanwezigen. Heel fijn en mooi.

Om 24:00 uur was de sluitingstijd van het café en konden we terug kijken op een zeer gezellige avond.

Erik Steegmans

Vorig artikelOPEN KERKDAGEN IN JULI EN AUGUSTUS