VRIJWILLIGER

In het vorige parochienieuws heb ik wat kunnen vermelden over de vrijwilligers bij de begraafplaats.
Maar voordat iemand begraven kan worden zijn er nog best wel wat uitgebreide administratieve handelingen nodig en ook nog wat telefonische afspraken met diverse betrokkenen. Dit werk en de administratie van de begraafplaats is al sinds jaar en dag in de goede handen van Nico Baart en Loek van de Hark. Loek heeft dit altijd fantastisch gedaan, maar geeft zijn stokje nu over aan Jan Versaevel. Sinds ik mij kan herinneren deed Loek dit werk. Hij doet dit al zo lang dat ik in de administratie niet kon terug vinden wie dit voor hem heeft gedaan.
Bij deze willen wij dan ook Loek van harte bedanken voor al zijn werk wat hij voor onze begraafplaats en parochie heeft gedaan.
Loek TOP gedaan, BEDANKT!!

Erik Steegmans