VLAK VOOR DE VAKANTIE!

Zondag 9 juni, Eerste Pinksterdag, was er weer gezinsviering. Els, Judith, Maggie, Marion en Paul hadden er weer veel werk van gemaakt. Volgens mij was het vuur van Pinksteren al eerder bij de groep aangekomen, want het was beslist bevlogen en er zat vuur in.
Voor het eerst werd in een viering het grote scherm gebruikt. De overdenking ging zelfs met behulp van het scherm. Dit kwam omdat Judith niet lijfelijk bij de viering kon zijn. Het kinderkoortje Eigen-Wijs, onder leiding van Els, zong fantastisch, ondanks het feit dat ze deze keer maar met 6 kinderen waren.
Marion (invalster voor Judith) en Paul, ondersteund door Elroy, wisten aan de kerk duidelijk te maken wat Pinksteren inhoudt.
Het geluid en beeld waren ook deze keer weer in de goede handen van Ton.
Na de dienst was er weer tijd voor het gebruikelijke kopje koffie (keurig verzorgd door Christian en Diana) en de gemoedelijke en gezellige gesprekken.

Zondag 16 juni zal voor de kinderen die de 1e Heilige Communie deden een blijvende herinnering zijn. Het was een mooie viering waarin Pastoor Van Hees voorging. Juffrouw Ine had de kinderen goed voorbereid en de kinderen zagen er fantastisch uit.


Erik Steegmans