VIERINGEN HAAMSTEDE

Onze kerk is gedurende de winter gesloten.
Op kerstavond 24 december zal er om 20.00 uur wel een feestelijke viering zijn. De kerststal staat klaar en een kwartier van te voren zullen we bekende kerstliederen zingen in onze sfeervolle kerk. U kunt meezingen: ga rechts vooraan in de kerk zitten of staan en zing samen met het koor de mooie kerstliederen. Pastor Ton Bun, voor velen onder u een bekende naam, zal in deze eucharistieviering voorgaan. Elvira Vos-Simons zal met haar koor Canto ad Mare de viering feestelijk verzorgen. Na de viering zal onze werkgroep de kerkgangers verrassen met een kleine attentie.
Zondag 30 december zal er wederom een viering zijn. Dan zal het koor L’Esprit uit Goes de muzikale uitvoering op zich nemen. Afgelopen zomer waren zij ook al te gast in onze kerk. Velen hebben toen van dit koor genoten. In deze viering is pastoraal werker Ed Visser de voorganger. Ook hij is in het verleden al verschillende keren bij ons geweest. Hij brengt zijn eigen acoliet mee. Na de viering is er koffie met een oudejaarstraktatie en kunnen we even over het afgelopen jaar filosoferen. Iedereen van harte welkom tijdens deze twee vieringen. Daarna zijn we weer dicht en vanaf Palmzondag (14 april 2019 ) zal de kerk weer elke zondag om 11.00 uur open zijn.