VELE HANDEN MAKEN IETS MOOIS

Beste mensen,
In de laatste maanden is in ons parochiecentrum nogal wat opgeknapt. Zo is er een groot beeldscherm gekomen. Al diverse malen hebben we hier al van kunnen genieten. De KBO heeft hier al twee presentaties op laten zien en ook konden we het Triduüm met Pasen in Goes volgen. Dit scherm is er mede door Jan Versaevel en Koen van Velthoven gekomen.Daarnaast is de opbrengst van de kerstmarkt naar nieuwe tafelbladen gegaan. Ze zien er dankzij Albert Kieboom weer als nieuw uit. Voor de kleedjes op deze tafelbladen heeft Anneke Wijsman gezorgd.

Cees van Egmond heeft samen met Peter Verkaart ervoor gezorgd dat de plaquette van pastoor Verdaasdonk netjes is opgehangen.
Kortom, we kunnen blij zijn met zoveel vrijwilligers.

Over vrijwilligers gesproken. Laatst was ik op ons mooi en goed onderhouden kerkhof en daar zou die dag een bijzetting plaats vinden. Daar komt toch meer bij kijken dan ik had gedacht en dat heb ik toen met eigen ogen kunnen zien. Ik heb hierdoor nog meer respect gekregen voor onze Barbara Boys.
Erik Steegmans