TOERISTENKERKEN

Zoals u misschien weet zijn er nog 6 toeristenkerken actief in Zeeland.
Vorig jaar vierde de Toeristenkerk uit Vrouwenpolder haar zestig jarig bestaan. Bij die gelegenheid werd van schelpen een mooie collage gemaakt, die u hier op de foto ziet.
Zondag 12 mei werd het feeststokje door Frank en Jos vanuit Vrouwenpolder doorgegeven aan de O. L. V. op Zee kerk te Haamstede. Onze kerk drijft op de inzet van betrokken vrijwilligers, die iedere week weer alles op alles zetten om de bezoekers een mooie verzorgde viering te bieden in een warme omgeving. Maar onze kerk drijft ook op de vele bezoekers die naar onze kerk komen. En zoals Frank Mol het verwoordde: “Om de feestelijkheden extra kracht bij te zetten vinden we het een eer om het 60-collage vanuit onze kerk over te dragen naar deze kerk; om zo bij te dragen aan het gevoel van saamhorigheid.”