Toeristenkerk O. L. V. op Zee te Haamstede

Zondag 24 Oktober vierden we de laatste zondag voor de “winterslaap” Canto Domino o.l.v. Carlos en met begeleiding van Peter zorgden voor een mooie viering. Emeritus deken Peter de Rooy verraste ons met een eigentijdse en boeiende preek. Na de viering was er een gezellig samenzijn met koffie, broodjes en andere lekkernijen. Helaas niet op de patio, maar achter in de kerk. Ben Wichgers had gezorgd voor vele bloemstukjes, die na afloop werden bezorgd bij kwetsbare parochianen in de Westhoek. Allen waren verrast en dankbaar voor de aandacht. Dankzij de pluk-bon konden we nog vele bloemen vinden op de akkers van de boeren. Bijgaand één van de vele stukjes, die eerst tijdens de viering op het altaar prijkten en na de viering werden bezorgd.

Henny Wichgers