Gezellig was het zeker en ieder deed zijn best om er wat van te maken.
Er waren prachtige kerststukken gemaakt die vlot van de hand gingen. Voor de verloting waren er goed gevulde boodschappenmanden. De keuken had het druk om iedereen van koffie en/of soep te voorzien.

Buiten hadden de mannen het druk met oliebollen bakken en ook lekkere hamburgers, vergezeld van een glaasje Glühwein. Dat smaakte allemaal voortreffelijk.
In de kerk stonden de kramen voor diverse goede doelen. Boeken van de Caritas en een kaarsje aansteken voor een project in Niger. En ook de (kerst)rommelmarktspullen gingen goed van de hand.
Aan het eind van de middag kon pastoor Van Hees, met assistentie van Thomas, de winnaars bekend maken van de boodschappenmanden. Deze zijn gegaan naar mevr. van Dijke, en fam. Van den .Bosch uit Zierikzee en naar de heer Zielman uit Brouwershaven. Zij waren zeer verrast om te horen dat zij de gelukkige winnaars waren.

De opbrengst van de kerstmarkt was € 1.400,- een mooi bedrag dat gebruikt gaat worden voor het schilderen/opknappen van het parochiecentrum.
Na het met elkaar eten van frites met ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Dank aan ieder die deze kerstmarkt weer tot een succes gemaakt heeft.
Voor een foto-impressie kijk op de site van www.rkschouwenduiveland.nl.