“Samen Vieren” – Oecumene in de Westhoek – Goede Week 2019

Zondagavond                         14 april            19.30 uur         Jacobuskerk, Renesse.

Maandagavond                      15 april           19.30 uur         Bethlehemkerk, Scharendijke.

Dinsdagavond/boeteviering   16 april           19.30 uur         O.L. Vrouwe op Zee-kerk, Haamstede.

(Pastoor van Hees)

Woensdagavond                     17 april            19.30 uur         Pelgrimskerk, Platboslaan Burgh-Haamstede.

Witte Donderdag                    18 april            19.30 uur         Bethlehemkerk, Scharendijke.

Goede Vrijdag                                    19 april            19.30 uur         Jacobus kerk, Renesse.

19.00 uur         Stille Kruistocht door het dorp.

Stille Zaterdag/Avondwake    20 april            21.00 uur         Hervormde kerk te Burgh.

Dageraaddienst                                   21 april            06.00 uur!       Pelgrimskerk, Haamstede met                                                                                  aansluitendPaasontbijt.

In deze viering zullen vertegenwoordigers van de 5 kerken hun nieuwe Paaskaarsen ontsteken.

Huub Remijn zal dat namens onze kerk doen.