PAASMARKT

Terugblik op de Paasmarkt van zondag 10 april.

Het was druk in de kerk en daarna ook gezellig druk in het parochiecentrum voor koffie met Paasstol.

De zaal was fleurig versierd met wat bloemetjes.

Buiten in de tent werden er pannenkoeken gebakken, waren er leuke voorjaarsbloemstukjes te koop en wat mooie 2e hands spullen.

Verder was er binnen verloting van boodschappenmanden en van 3 Paaskaarsen van de afgelopen jaren.

Raden hoeveel paaseitjes er in een glazen pot zaten. En ondertussen een drankje, soep of een broodje.

Pastoor Van Hees was rond 16.00 uur aanwezig om de trekking te verrichten.

De boodschappenmanden zijn gewonnen door mevr. Bours en dhr. en mevr. Kouijzer, beiden uit Zierikzee.

Paaskaarsen zijn gewonnen door fam. Steegmans, fam. Rapati en fam. Kieboom.

Het juiste aantal eitjes, tenminste op 3 na, werd gewonnen door fam. Steegmans die de eitjes lieten staan zodat alle vrijwilligers de komende weken nog paaseitjes kunnen eten.

De totale opbrengst, inclusief een gift, was 850 euro.

Het was weer de moeite waard.

Iedereen die meegeholpen heeft … onze hartelijke dank!