OPEN KERKDAGEN IN JULI EN AUGUSTUS

Na een gedwongen coronastop zijn er nu toch weer genoeg vrijwilligers om de kerkdeuren een aantal dinsdagen open te stellen voor publiek. Het is altijd druk in Zierikzee tijdens de vakantieweken en dan is een plekje voor bezinning en stilte even een verademing in het zo drukke centrum.

En wij gaan geen straatmissie houden zoals dat in verschillende parochies is gebeurd maar kiezen voor een iets andere invulling nl. als bezoekers onze kerk binnen komen krijgen ze van de suppoosten een gebedje en een waxinelichtje wat aangestoken kan worden voor in de kerk bij Maria en/of Jozef. Bijna iedereen heeft vast wel een intentie of gedachte waarvoor een kaarsje laten branden nodig is. Dat geeft weer wat licht en lucht om verder te gaan op onze levensreis.

De data van open kerkdagen zijn 19 en 26 juli, 16 augustus en 2 september. We hopen op aandachtige kerkbezoekers en mooie gesprekken.

HARTELIJK WELKOM!

Vorig artikelKBO AKTIVITEITEN