OPBRENGST VASTENACTIE 2024

Nadat de doosjes van de kinderen van de Willibrordusschool ingezameld waren en de box achterin de kerk geleegd was, is er geteld. Caritas Schouwen Duiveland is erg blij u allen te kunnen vertellen dat de vastenactie in totaal € 1099,15 (opbrengst kerk + school) heeft opgebracht.

Daarbij willen wij niet onvermeld laten dat de kinderen van de basisschool het prachtige bedrag van € 540,65 bij elkaar brachten en dat allemaal door hier en daar klusjes en karweitjes op te verrichten.

Wij willen alle kinderen van de Willibrordusschool dan ook heel hartelijk bedanken voor hun enthousiaste inzet! Natuurlijk willen wij ook onze parochianen bedanken die hun donatie via de vastenzakjes gaven maar ook hen die rechtstreeks hun gift overmaakten naar de vastenactie, den Haag.

Caritas kerngroep Schouwen-Duiveland.

Vorig artikelKERKHOFZAKEN