OP DE FIETS LANGS HET WATER

Dit jaar is weer (nu voor de zesde keer) een fietstocht uitgezet door de kop van Schouwen.
Deze staat afgedrukt in het prachtige blad “Zin in Schouwen”, uitgegeven door de Oecumenische werkgroep WINDKRACHT 8 in de Westhoek.

Deze tocht kunt u op eigen gelegenheid maken, maar u kunt ook een gezamenlijke waterroute meefietsen onder leiding van een gids.
Dit wordt gedaan op donderdag 8 augustus. Start om 9.30 uur bij de kerk van Burgh.
(in het blad is helaas een foutje geslopen, daar staat woensdag. Moet dus zijn donderdag)

Het thema is dit jaar “WATER”. Zo komen we o.a. langs de uitkijktoren in de Boswachterij Burgh-Haamstede, Nationaal Park Oosterschelde, de Schelphoek, de Koudekerkse inlaag, de Vroonplas en de Walvisbunker.
Op diverse plaatsen wordt gestopt voor uitleg, versnapering en een ‘broodje tussen de middag’.

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.
U kunt zich aanmelden bij: Trudi Zuidmeer, tel: 06-55 50 87 26, email: trudizuidmeer@gmail.com.
of Marijke Wessel email: wesse342@kpnmail.nl