ONZE LIEVE VROUWE OP ZEE KERK

Zoals jullie woensdag 12 mei in de PZC hebben kunnen lezen is onze R. K. toeristen kerk in Haamstede nog zeer levendig. Op Hemelvaartsdag waren de eerste voorzichtige Duitse toeristen en vele kerkgangers hiervan getuigen. Dirigent en organist Wim Boer verraste ons met een pro deo uitvoering met 5 enthousiaste koorleden. Wat hebben we genoten van Peter, Ron, Piet, Arthur en Sem. Vooral het Sabat Mater was indrukwekkend en ontroerend. Pastor Noéla Polet was voorganger en zij zette ons weer met beide benen in de problematiek van deze tijd. Pastoor Fons sprak aan het eind van de viering de zegebede uit en gaf ons de zegen.

Tijdens het koffie uurtje op de patio zei iemand: Ik heb genoten, maar ik ben vooral verrast: “Elke zondag iets speciaals. Palmzondag met Jeanine als voorganger en Kees van de Woude voor de muzikale ondersteuning. Pasen: pastor Ton Bun met Elvira als ondersteuning en David en Jos als cantor. 11 april aalmoezenier Heinrichs met dirigent Wim Boer en enkele koorleden. 18 april pastor Rens met gitaar muziek. 25 april pastor Ineke van de Par met solo zang. 2 mei pastor Noéla Polet met solo zang van pastoor Fons en toerist Marianne. 9 mei wederom Ineke met muzikale begeleiding door Elvira en zang van Jos en Henny.

We laten ons de komende weken wederom verrassen.