NIEUWS UIT HAAMSTEDE

Het morgengebed gaat ook tijdens het winterseizoen gewoon door op elke donderdagmorgen om 9.30 uur. Soms gevolgd door een woord & communie viering. Wilt u het morgengebed meebidden geef even een seintje en we zorgen voor de tekst. 06 10326921 ( Henny Wichgers)

Ook zijn we gestart met een gespreksgroep. Donderdag 11 november was ons eerste gesprek. We zijn gestart met: “Memoires van Adélaïde. Samen met Dr. Noëla Polet gaf iedereen zijn/haar visie over gelijkenissen tussen toen en nu.

Na ons gesprek gingen we samen lunchen. Iedereen had twee belegde broodjes meegenomen. Het gaf mij, An Hantelmann en Veronika Thoms weer het gevoel van de Alpha cursus, die helaas door corona niet verder uitgediept werd. Hopelijk wordt deze cursus in de Damiaan parochie weer opnieuw gestart en kunnen we ons daarbij aansluiten.

Op kerstavond komt pater Ton Bun de viering weer verzorgen. Traditie getrouw zal op de zondag na de Kerst de viering van de Heilige Familie in onze kerk gevierd worden. Dit jaar valt deze zondag op 2-de kerstdag. Ook dan zal er in onze toeristenkerk een viering zijn. De kerstviering is om 20.00 uur, de viering op 2-de kerstdag is om 11.00 uur

Henny Wichgers