MARIJKE CLARIJS

Al een heel aantal jaren heeft Marijke Clarijs de redactie van het Parochienieuws van ons eiland verzorgde. Bovendien beheerde zij het overzicht van gebruik van kerk en parochiecentrum. Ook verzorgde zij de mededelingen voor onze kerk in Zierikzee en Haamstede. Zij was een vrijwilliger waar we op konden bouwen en we waren ook heel blij met haar. In november heeft ze ons verteld dat het tijd werd om te zoeken naar iemand die dit werk van haar over wilde nemen. Zij wilde haar vrije tijd anders in gaan delen. We vinden dit jammer, maar begrijpen het wel. De heer Rudy de Maayer is bereid gevonden om dit werk van haar over te nemen. Waarvoor alvast onze hartelijke dank, maar ook Marijke willen wij hartelijk bedanken voor haar jarenlange inzet.
  Erik Steegmans