KOOS VERMUNT

Na een zware hartoperatie gaat Koos Vermunt het wat rustiger aandoen. Hij was al vanaf jonge leeftijd zeer betrokken bij onze kerk en begraafplaats op Schouwen-Duiveland. Van misdienaar, tuinman, klusser, contactpersoon voor onderhoudsfirma’s, vraagbaak over de geschiedenis van onze kerk enz. tot sleuteldrager. Op het bekende, oude adres kunnen we niet meer de sleutels van onze kerk op halen.

Gelukkig blijft hij als vraagbaak en voor kleine incidentele klusjes nog wel beschikbaar.

Koos, namens iedereen denk ik: bedankt voor je geweldige inzet al die jaren.

De sleutels zijn op zondag, maandag en dinsdag voorlopig bij Els en Erik Steegmans af te halen op Kreeftstraat 23 te Zierikzee.

Voor de andere dagen kunnen we gelukkig nog steeds terecht bij die andere fantastische vrijwilligers Jan en To Doeswijk in ‘t Vrije nr. 44 te Zierikzee.

Erik Steegmans