KLUSGROEP

De Coronatijd is/was natuurlijk heel vervelend. Maar zoals een bekende Nederlander wel eens heeft gezegd “elk nadeel heeft zijn voordeel”. De klusgroep heeft deze stille tijd benut om, met gepaste afstand tot elkaar, toch het een en het ander voor elkaar te krijgen. Ze hoefden nu niet alles elke keer op te ruimen en konden de klusmaterialen laten liggen voor de volgende keer, omdat het parochiecentrum nu toch niet gebruikt werd.

Zo zijn alle muren en deuren geschilderd van de hal en de zaal, is er een blokhut op de binnenplaats gezet, een werkbank voor in de blokhut gemaakt, stroom getrokken naar de hut, is de tuin onder handen genomen, een compostbak gemaakt en geplaatst en zijn de kandelaren van de kerk weer schoon gemaakt.

Het is fijn dat deze klussen nu klaar zijn en we hopen spoedig onze parochianen weer te mogen begroeten in ons parochiecentrum.

Namens de Parochie Kern Commissie: “ Klusgroep, bedankt. “

Erik Steegmans