KERSTMARKT

Op zaterdag 14 december van 10.00-16.00 uur houden wij onze jaarlijkse kerstmarkt in en rond de R.K.parochiekerk.

We hebben weer geprobeerd een gevarieerde invulling te maken van al wat er te zien en te koop is.
Zoals: mooie kerststukken, kaarsen van Bartimeus, sieraden, gebak en spulletjes van kinderboerderij het Gors, sieraden, zelfgemaakte kaarten, Afrikaanse kunst en textiel, leuke kadootjes, opbrengst voor Roemenië, gipsen beeldjes van gebouwen uit Zierikzee, Dorcas, Kika, Rode Kruis, KBO, Caritas, boeken; (kerst)rommelmarktspulletjes.
Voor de lekkere trek, oliebollen, broodjes hamburger, koffie/thee met, soep, glühwein.
We verwelkomen u graag.
Heeft u nog (kerst)spulletjes over waar u vanaf wil. U kunt ze afgeven op dinsdag- of donderdagmorgen tussen 9.30 en 11.30 uur op het secretariaat, Mosselstraat 4.