KBO

Koffieochtend

In augustus zijn we voorzichtig gestart met een koffieochtend en in spanning wachtten we af of onze vaste bezoekers daar gehoor aan zouden geven. En jawel hoor, rond half 10 kwamen de eerste koffieleuten binnen en het druppelde gestaag door. De tafels waren zo neergezet dat er voldoende afstand bewaard kon worden, iets waar we zeker nog rekening mee moeten blijven houden.

Fietstocht 9 september

Na de geslaagde fietstocht van enkele weken geleden willen we dat nog een keer doen en wel op woensdag 9 september a.s. We vertrekken dan weer om 13.30 uur vanaf het parochiecentrum. De route hebben we nog niet uitgestippeld maar laat u verrassen en rij gezellig met ons mee. Aan het eind van de tocht wacht u een drankje in het parochiecentrum, bij goed weer in de tuin! Gaat u mee, wilt u zich dan opgeven bij Kees Verkaart, mail: kverkaart@gmail.com, of telefonisch: 06 -51478446.