KBO SCHOUWEN-DUIVELAND

Koffieochtend:
Op dinsdag 3 december maken we er tijdens de koffieochtend een gezellig sinterklaasfeestje van.

Klaverjassen
Op vrijdag 15 november wordt er weer gekaart in het parochiecentrum.Vanaf 19.00 uur is de zaal geopend en om 19.30 uur starten we met kaarten. Inleg € 3,50
Koffie/thee is gratis. Graag tijdig aanmelden bij Henny Verkaart, tel. 06 – 15 27 63 50.
Ook graag tijding afmelden als u onverhoopt verhinderd bent.

Inloopmiddag/computeren.
Op woensdag 20 november is de inloopmiddag/computeren. Voor vragen en natuurlijk ook gewoon voor de gezelligheid/spelletje kunt u vanaf 14.00 uur terecht in het parochiecentrum.

Seniorencafe
Op dinsdag 26 november staat de volgende thema-avond gepland. Jeroen Wijsman komt ons deze avond vertellen over de schelpdierenkweek in de Oosterschelde. Dit is een onderwerp dat ons als Zeeuwen zeker zal aanspreken. Wij zien u allen graag op deze avond verschijnen. Vanaf 19.30 is het parochiecentrum open en om 20.00 gaat Jeroen van start met zijn verhaal.