KBO Schouwen-Duiveland

Graag bieden wij u voor de komende tijd de volgende aktiviteiten aan:

Woensdagmiddag 16 november: inloop-en spelletjesmiddag in het parochiecentrum. Vanaf 14.00uur kunt u binnenlopen voor een spelletje, een praatje en eventuele vragen over computer/telefoon.

En breng gerust iemand mee!

Vrijdagmiddag 25 november wordt er weer geklaverjast. Vanaf 13.00 uur is het parochiecentrum geopend en kunt u zich van te voren opgeven bij H. Verkaart, tel. 06-15276350 of per mail hmverkaart@zeelandnet.nl.

Op woensdagmiddag 23 november en woensdag 7 december kunt u tafelen in de buurt en koersballen in het Tonnenmagazijn in Brouwershaven. Vanaf 12.00 uur bent u daar welkom.

Op dinsdagmorgen 6 december is de laatste koffieochtend van de maand en tijdens deze ochtend kan er een kerststukje gemaakt worden. De kosten bedragen ca. € 10,00. U dient zelf een schaal o.i.d mee te brengen.

Uw eigen snoeischaartje/-mesje is ook handig om mee te nemen. Opgeven kan bij Kees Verkaart, tel. 06-51478446. Of per mail kverkaart@gmail.com.

Vorig artikelDONATIE AAN DE VOEDSELBANK
Volgend artikelCARITAS