CECILIAFEEST 2020

Het Ceciliafeest van 15 november kon niet doorgaan vanwege de helaas bekende omstandigheden.
Maar omdat het zangkoor dit jaar 5 jubilarissen heeft zouden wij toch iets willen doen.
Dus zaterdag 14 november zou het koor bijeen komen om de jubilarissen toch even in het zonnetje te zetten, maar op het laatste moment kon ook dit niet doorgaan. Ik had u via de parochiële mededelingen een wat uitgebreider verslag beloofd, maar er is niet veel te melden. Maar omdat niet ieder parochiaan naar de kerk kan gaan, ontvangen of lezen zij niet deze mededelingen.
Dus breng ik u via het parochie nieuwsblad op de hoogte wie de vijf jubilarissen zijn.

Leny Kouijzer – Welleman 20 jaar koorlid.
Ineke van de Waart – van Velthoven 40 jaar koorlid
Johan van de Waart  45 jaar koorlid.
Gerda Verkaart – Leijdekker  50 jaar koorlid.
Joop Kouijzer maar liefst 65 jaar koorlid.

De jubilarissen zullen op een ander tijdstip de bij behorende medailles ontvangen.
Hopelijk is volgend jaar alles weer normaal en mag het koor weer een Ceciliafeest vieren.

Peter Verkaart, secretaris zangkoor