CARITAS

Op woensdag 14 december a.s. staat de adventsviering voor senioren gepland in de H. Willibrorduskerk in Zierikzee om 16.30 uur met als voorganger pastoor F. van Hees.

Helaas kunnen wij u ook dit jaar geen kerstmaaltijd aanbieden aangezien het nog steeds onzekere tijden zijn wat betreft corona. Om toch nog even bij elkaar te zijn, ontmoeten wij u graag na de viering van 16.30 uur. Achter in de kerk voor een kopje koffie/thee en iets lekkers. U krijgt t.z.t. een uitnodiging met het verzoek u aan te melden voor de H. Mis en het samenzijn nadien.

Caritaskern Schouwen Duiveland.

Caritas collecte in december.

De caritas collecte van zondag 4 december a.s. is bestemd voor de bisschoppelijke adventsactie.

Het thema van deze actie is: voor elk kind een goede start, en dit betreft o.a. de volgende projecten: opvang van straatkinderen in Congo, vroege ontwikkeling helpt in strijd tegen armoede in El Salvador en verminderen van onnodige sterfgevallen in Sierra Leone.

Caritas Schouwen-Duiveland ondersteunt deze actie van harte en beveelt deze collecte graag bij u aan.

Vorig artikelKBO Schouwen-Duiveland
Volgend artikelSLOTVIERING in de R.K. Onze Lieve Vrouwe op Zee kerk