CARITAS

Caritas collectes 2020 Schouwen-Duiveland:

Zierikzee         Haamstede

6 sept.             €  26,50           €  32,00           eigen activiteiten  Caritas, zoals bloemen en kaarten

27 sept.           €  60,00           €  46,25           ter ondersteuning bloemen met  Allerzielen

We hebben Uw steun nodig: via collectes komt er minder geld binnen. Door de corona mogen er nog maar weinig mensen in de kerk komen. Toch krijgt Caritas aanvragen, die juist nu erg nodig zijn. Ook willen we de parochianen steunen in deze eenzame tijd. Daar is geld voor nodig, anders kunnen we als Caritas niets betekenen voor de mensen om ons heen. We hebben Uw giften hard  nodig, ook als U nu niet in de kerk kunt komen!

Uw steun Caritas: bankrekening: NL 52 RABO 0143 5823 99 t.n.v. Caritaskern Schouwen-Duiveland.

Collecte 1 Nov.: Vrienden Cliënten Emergis: NL15 RABO 0320 5727 57 t.n.v. Vrienden Cliënten Emergis

De Voedselbank Schouwen-Duiveland heeft Uw hulp en steun nodig!

De Voedselbanken komen in de problemen, doordat er door de strijd van supermarkten tegen voedselverspilling, steeds minder voor ze overblijft. Ondertussen hebben door de coronacrisis steeds meer mensen hulp nodig van de Voedselbanken. Daarom heeft Caritas besloten, achter in de kerken in Zierikzee en Haamstede, een doos te plaatsen voor de voedselbank. U kunt daar houdbaar voedsel en artikelen, die ieder gezin nodig heeft, in plaatsen. We denken bv aan blikken voedsel, blikken soep, thee, koffie, potjes jam of honing, tandpasta, wasmiddelen, afwasmiddelen, toiletpapier etc.

Caritasleden zorgen er dan voor dat deze bijdrage bij de voedselbank Schouwen-Duiveland wordt afgeleverd. De doos voor de voedselbank blijft staan tot en met 15 november, de Wereld Armendag.

U kunt ook geld overmaken:

Voedselbank Schouwen-Duiveland: NL75 RABO 0118 1804 01 t.n.v. St. Voedselbank S.D.