Beste medeparochianen,

De laatste tijd vinden steeds meer mensen op zondag de weg naar de kerk. Dat is goed nieuws. Ook na de kerkdienst, bij een kopje koffie in ons parochiecentrum, zien we steeds meer gezichten. Het is er dan ook gezellig druk. Naast deze gezelligheid is er ook de ontmoeting met nieuwe kerkgangers of nieuwe organisten.

We hebben er nu drie. Jolanda op de eerste zondag van de maand, Rini op de tweede en op de vierde zondag komt Bram. Het is fijn om de orgelklanken weer in de kerk te horen. Ook zijn wij blij dat de zang van de overgebleven koorleden wordt ondersteund.

Sinds een paar weken zijn de Barbaraboys weer actief op de begraafplaats. Elke woensdagmorgen zorgen zij voor het onderhoud van onze begraafplaats. Laatst is onze lift (die ervoor zorgt dat de kist rustig in het graf gaat) afgekeurd. We zullen dus een andere moeten gaan aanschaffen. Een nieuwe kost gauw zo rond de € 10.000,–, dat is een hoop geld. Dus gaan we proberen een tweedehandse te kopen.

Laatst, bij de grote schoonmaak, is de stofzuiger kapot gegaan. Gelukkig mocht ik van een medeparochiaan een nieuwe gaan kopen.

We willen graag nog een professionele bouwstofzuiger (voor de klussenploeg) kopen en als het kan een veegwagen (voor de begraafplaats). We gaan hiervoor sparen.

Als u hieraan een bijdrage zou willen geven zou dit heel fijn zijn. Zo maakt u het werken van hen veel makkelijker.

U kunt dan een bedrag over maken op rekening van onze H. Pater Damiaan: NL 25 RABO 0375 1024 85 onder vermelding van ‘donatie onderhoud Willibrorduskerk Zierikzee’.

Alvast onze dank.

Erik Steegmans

Vorig artikelR.K. TOERISTENKERK “ONZE LIEVE VROUWE OP ZEE”
Volgend artikelVOORJAARSMARKT