Beste lezers van het Parochienieuws/deze website

Sinds september 2023 wordt er met regelmaat een bijzondere film vertoond in het Parochiecentrum, Mosselstraat 4 te Zierikzee. Inmiddels is op 10 april voorlopig de laatste film vertoond, Hors Normes.

Dit alles georganiseerd door Jacolien de Meij, Rian Duinhouwer en onder bezielende begeleiding van Zr. Noëla Polet. Sinds kort hebben we met elkaar besloten deze avonden een naam te geven en wel “De Diepgang “. We zijn tot deze beslissing gekomen, omdat de gekozen film (door Zr. Noëla) , een diepere laag bevatten en na afloop de mogelijkheid er is na te praten over de getoonde film.

Aangezien onze gekozen naam de nodige verwarring bracht, -er werd gedacht aan een nieuwe locatie o.a.-, vonden we het zinvol hierover iets te melden en meer duidelijkheid te geven .

“De Diepgang “ is de naam van  deze filmavonden en vinden plaats in het Parochiecentrum, Mosselstraat 4 te Zierikzee. De film van 10 april jl. was zoals eerder gemeld voorlopig de laatste voor de vakantieperiode.

De eerstvolgende vindt plaats woensdag 11 september “Nowhere else “, waarin een indrukwekkend verhaal wordt verteld over adoptie. TIP : Noteer alvast deze datum in uw agenda.

Zien u graag in de toekomst, indien mogelijk, door middel van aanmelding , jdemeij@zeelandnet.nl , bij de film.

Met vriendelijke groet,

Zr.. Noëla, Jacolien en Rian

Vorig artikelACTIVITEITEN KBO
Volgend artikelR.K. TOERISTENKERK “ONZE LIEVE VROUWE OP ZEE”