Activiteiten KBO

Na een stop van 2 maanden wat betreft de koffieochtenden van de KBO gaan we dinsdag 6 september weer gezellig beginnen. Omdat we dan vast allemaal weer fris en helder zijn na een zonnige zomer(vakantie) hebben we iemand van Veilig verkeer Nederland uitgenodigd om onze kennis van de verkeersregels weer eens een opfrisbeurt te geven.

Dus vanaf 9.30 uur bent u van harte uitgenodigd voor een kopje koffie/thee en een kleine verkeerscursus op de koop toe!

Woensdagmiddag 14 september, info middag Odensehuis.

Op woensdagmiddag 14 september a.s. organiseert onze KBO een informatiemiddag over het Odensehuis in Zierikzee. U bent inmiddels wel bekend met het Odensehuis, dat is opgezet met het doel mensen met beginnende dementie een dagdeel een gezellige tijd te bezorgen en daardoor partner enigszins te ontlasten. Paula Klerkx, coördinatrice, komt ons die middag vertellen wat het Odensehuis voor mensen met beginnende dementie kan betekenen.

Ook leden van de PCOB en SVSD zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

We zien u op die datum graag in het parochiecentrum, aanvang 14.00 uur.

Inloopmiddag KBO

Op woensdagmiddag 21 september a.s., vanaf 14.00 uur bent u van harte welkom op de inloopmiddag in het parochiecentrum. U kunt dan terecht met vragen over uw

computer, telefoon en ook gewoon om een spelletje te spelen.

Klaverjassen KBO

OP vrijdag 30 september a.s. starten we met onze klaverjasmiddagen/avonden. We beginnen dus op vrijdagmiddag 30 september. Vanaf 13.00 uur is het parochiecentrum open en we beginnen met kaarten om 13.30 uur. Opgeven kan bij Henny Verkaart, tel. 06-15276350. Of per mail hmverkaart@zeelandnet.nl

Vorig artikelSAMEN FIETSEN EN DE LUNCH OP DE PATIO VAN R. K. ONZE LIEVE VROUWE KERK VAN HAAMSTEDE
Volgend artikelGEZINSVIERING