ACTIVITEITEN KBO

Koffieochtend KBO.

Op dinsdag 6 februari is iedereen weer van harte welkom op deze altijd gezellige koffieochtend. Vanaf 9.30 uur staat de koffie/thee voor u klaar in het parochiecentrum in Zierikzee.

Stamppotmaaltijd KBO.

Op vrijdag 16 februari a.s. staat de stamppotmaaltijd gepland. Hiervoor kunt u zich uiterlijk tot 9 februari a.s. aanmelden bij Kees Verkaart, tel. 0651478446 of per mail: kverkaart@gmail.com . U kunt kiezen uit: erwtensoep, boerenkool of hutspot.  Kosten € 10,– p.p.  Inloop in het parochiecentrum vanaf 17.30 uur.

Klaverjassen KBO.

Op vrijdag 23 februari a.s. vindt de volgende klaverjasavond plaats. Dan beginnen we dus om 19.30 uur en verdere gegevens zie boven.

Voor activiteiten in maart wil ik u alvast wat data geven om aandacht aan te schenken, details volgen later.

5 maart: koffieochtend.

14 maart: excursie naar de Julianahoeve Renesse.

18 maart: algemene ledenvergadering KBO.

Vorig artikelToeristenkerk O. L. V. op Zee Haamstede: Terugblik 2023
Volgend artikelCARITAS