ACTIVITEITEN KBO IN APRIL

Op dinsdagochtend wordt u allen weer verwacht op de eerste dinsdag van de maand voor een gezellige koffieochtend in het parochiecentrum. De koffie/thee staat vanaf half 10 voor u klaar.

Op dezelfde dag maar dan in de avond is er het seniorencafé. Om half 8 is het parochiecentrum open en om 20.00 uur starten we met het thema van die avond. Op dit moment nog niet bekend maar dat kunt u zeker in de volgende nieuwsbrief vinden. Zoals u van ons mag verwachten  wordt dat een interessante en gezellige avond. We zien u graag komen.!!

Op zaterdag 13 april gaan we weer een dagje op stap. We gaan met 2 bussen: het enthousiasme voor deze reis was zo groot, dat er besloten werd een extra bus in te zetten.

We vertrekken om 8.30 uur van het Hatfieldpark in Zierikzee en vertrekken uit Gent om klokslag 17.00 uur. U kunt deze dag naar eigen wens invullen. We hopen dat het voor iedereen een uiterst gezellige dag mag worden.

 

Op vrijdag 26 april a.s. is de slotavond van het klaverjassen. Dan sluiten we kaartseizoen af met een gezellige kaartavond en gaan we na de zomer weer fris van start. U kunt zich voor het kaarten opgeven bij Henny Verkaart, tel. 06-15276350 of per mail hmverkaart@zeelandnet.nl . Inleg € 3,50. We beginnen om 19.30 en u bent welkom vanaf 19.00 uur in het parochiecentrum in de Mosselstraat. Bij verhindering graag tijdig doorgeven.

Vorig artikelKRUISWEG
Volgend artikelVASTENACTIE 2024