VERKOOP KERKBANKEN

Een gesloten kerkruimte vol met kerkbanken maakt het haast onmogelijk om andere activiteiten te ontplooien. Daarom heeft de kerncommissie een plan opgevat om de aanwezige kerkbanken te gaan verkopen. Deze eikenhouten banken (variërend van 5-8 zitplaatsen) zijn in prima staat en wellicht voor sommigen een dierbare herinnering aan vervlogen tijden. Andere toepassingen zijn voor creatieve klussers ook mogelijk.

Vanaf 10 mei bestaat de mogelijkheid om een of meer banken voor een schappelijke prijs aan te kopen. Het aantal is nu nog ruim, maar we hopen uiterlijk 15 juni ‘los’ te zijn. Het restant gaat dan tijdens de lokale ‘rommelroute’ in de verkoop; gewoon vanuit onze kerk.  Weer weten? Bel Ton Oosthoek (06-44194079)/Plonie Paree (06-22040640).

Vorig artikelHERDENKINGSKRUISJES & ALLERZIELENVIERING
Volgend artikelKUNNEN WE PAROCHIENIEUWS BLIJVEN BEZORGEN?