Rond de kerk

Afgelopen periode was er enige hapering in het verschijnen van dit digitale en papieren weekblad. Redenen van technische of persoonlijke aard waren de aanleiding en met vereende krachten hebben computertechnici en vrijwilligers ‘de schade’ zo beperkt mogelijk gehouden. Door reacties die ik, als redacteur, ontving blijkt dat het weekblad meer gelezen en gemist wordt dan ik had durven dromen. En dat geeft ondergetekende weer genoeg vitamines om door te gaan.

Voor wie nog geen abonnee is…geef uw naam door via info@rksheerenhoek.nl  en wij zorgen ervoor dat u het digitaal in de mailbox krijgt. Voor wie geen mail heeft; het blad ligt elk weekend achter in de kerk klaar en kan gratis worden meegenomen. Voor luisteraars en kijkers van Kerk-TV bestaat de mogelijkheid misboekje en rond-de-kerk thuisbezorgd te krijgen, mits u moeite heeft met uw gewenste kerkbezoek.

Momenteel hebben we 64 digitale abonnees; 23 abonnementen Kerk-TV  en 72 wekelijks afnemers van ons weekblad.

Richard Gielens, redactie ‘Rond de kerk’