PLEKKEN VAN PLEZIER

Bij deze titel denk je niet meteen aan een kerkgebouw, maar toch heeft de culturele raad van de gemeente Borsele gemeend dit jaar het middelpunt van alle activiteiten in ’s-Heerenhoek te leggen en wel heel concreet in de Heilige Willibrorduskerk.
Wie ’s-Heerenhoek zegt, denkt meteen aan carnaval en de kerk doet daar elk jaar op eigen wijze hieraan mee.
Maar ook andere momenten van plezier worden in de kerk gevierd: een doop, een eerste heilige communie, een hernieuwing van de doopbelofte (vormsel), een huwelijk of een bijzondere mijlpaal ( zilveren, gouden paar) tot een dienst uit dankbaarheid voor een hoge leeftijd of zelfs bij het afscheid van een dierbare.
We willen dan ook in het weekend van 14-15 september deze festiviteiten letterlijk op de kaart zetten en vragen iedereen hieraan mee te werken.
Hoe?
Heeft u een foto die genomen is in onze kerk tijdens een van bovenstaande vieringen, dan nodigen wij u uit deze foto voor dat weekend ter beschikking te stellen. Ook de carnavalsvereniging is door de culturele raad benaderd om mee te werken aan de inrichting van een presentatiehoek, waarbij duidelijk naar voren komt dat vieren meer is dan samenkomen in een kerkdienst.
Laat u horen en/of zien en meld uw bijdrage via info@rksheerenhoek.nl of Richard Gielens.