PAROCHIEKERNCOMMISSIE EN PAROCHIEKERNGIDS 2021

De huidige kerncommissieleden zitten al heel wat jaren op het denkbeeldige pluche van de stoelen aan de vergadertafel. Vergadermoeheid treedt nog niet op, maar het is goed, zo niet, onmisbaar om ‘nieuw elan’ binnen de gelederen te krijgen.

De kerncommissie is dan ook zeer blij met de uitbreiding in de persoon van Hans Westdorp. Na een korte kennismakingsperiode zei hij volmondig ‘ja’ en completeert hij de maximale bezetting van vijf personen binnen onze bestuurslaag.

Hans zal zich de komende periode toeleggen op: gebouwen en onderhoud, veiligheid, kerkhofzaken, personeel en vrijwilligerswerk.

In de parochiekerngids 2021 die op aanvraag beschikbaar is kunt u meer lezen over contactadressen, taakomschrijvingen en mogelijkheden om actief betrokken te zijn bij ons kerkelijk werk.

De ‘tijdbon’ die iedere lezer van Parochienieuws in december ontving heeft een bescheiden opbrengst opgeleverd, maar wie het kleine gebaar niet eert….