PAROCHIEBIJDRAGE 2022

Vertrouwen in de toekomst krijgt een deuk als we de inkomsten van onze kerkbijdrage mogen vaststellen. Het eerste halfjaar zijn de giften aanzienlijk minder dan we gewend zijn. Natuurlijk moeten ook wij de figuurlijke broekriem aanhalen. Onze energieprijzen stijgen ook enorm en dan mogen we van geluk spreken dat het zomer is….

Laat u ons asjeblieft niet in de kou staan voor de komende periode. Uw donatie voor 2022 wordt volledig gebruikt om kerkgebouw, viering en voorganger te bekostigen. Eén ding is zeker: we blijven geheel 2022 OPEN en zullen de komende periode via speciale vieringen en diensten (oecumenisch, concerten) laten zien & horen dat we kerkwaardig zijn en blijven tot……  Als geheugensteuntje treft u een bijlage aan bij uw parochieblad.

Vorig artikelGehuwd
Volgend artikelVakantietijd