NA DE EERSTE COMMUNIE VOLGT…..?

Dat was de vraag die pater Thaddy stelde nadat de kinderen op Tweede Pinksterdag hun eerste communie hadden ontvangen. Sommigen moesten wat langer nadenken over deze onverwachte vraag, totdat eentje antwoordde: ‘het feestje!’ Uiteraard gunden we dat iedereen, maar elke feestje houdt ergens op en dan is het weer ‘alledaags’.

Foto: ….Julia Kaca, Eloise Sinac, Britt Rentmeester en Esmee van de Kreeke met pater Thaddy.

Nu de vakantie voor de deur staat en kerkelijke activiteiten ook een zomerse invulling krijgen, hopen we dat communicanten en ouders onthouden dat kerken altijd open zijn en er geen beperking is om een viering te bezoeken. De terugkom-activiteit op zondag 11 juli was vooral bedoeld als geheugensteuntje en hen op leuke wijze betrokken te be-houden bij onze parochie.