MUZIEK IN DE KERK

Meestal horen we koren en orgelspel tijdens een viering in onze kerk. Op initiatief van fanfareleden Sint Caecilia werd op zondag 15 mei een begin gemaakt met misschien een herhalende actie: fanfaremuziek tijdens een zondagviering in de kerk.

Passende muziek, gedachten en gebeden maakten deze viering bijzonder en toch ook vertrouwd: het was (te) lang geleden dat dit soort muziek mocht en kon klinken in onze kerk. De kerkgangers genoten zichtbaar van dit samenspel tussen voorganger-organist-cantor en fanfareleden.

Het smaakt naar meer: zondag 10 juli volgt er een tweede samenkomst van Woord & Gezang & Muziek vanaf 10.45 uur. Zo mogelijk gaan we meer tweede zondagen van de maand hiervoor benutten, als de fanfareleden en kerkgangers dit ook blijven waarderen!

Vorig artikelCOLLECTE CARITAS
Volgend artikelWANDELEN & SPEUREN NAAR GELOOF