MARIAKAPEL EN WILLIBRORDUSKAPEL

Direct na de sluiting van onze kerk werd de Willibrorduskapel (ruimte links naast de kerk, Blikhoek 2) opengesteld voor gebedsbijeenkomsten.

Tweewekelijks op vrijdagochtend om 9.30 uur is er een gebedsdienst die wordt voorbereid met en/of  begeleid door iemand van het pastoraal team. Indien er geen teamlid beschikbaar is, worden deze geleid door vrijwilligers uit onze kern.

Op vrijdag 5 juli zullen pastoor Thaddy de Deckere en kapelaan Thai Nguyen de ochtendviering verzorgen. Een mooi gelegenheid voor parochianen uit ‘s-Heerenhoek om met onze nieuwe priester kennis te maken. Wellicht komt dan ook de vraag aan de orde of er af en toe een eucharistieviering in de Willibrorduskapel kan worden gevierd.

Op de tweede woensdag van de maand is er altijd een Mariaviering in deze kapel. Deze start om 15 uur en wordt verzorgd door vrijwilligers.

Sinds begin mei hebben we een devotieruimte in het portaal van onze kerk kunnen realiseren. Dagelijks is deze ‘kapel’ opengesteld tussen 9.00- 17.00 uur en kan men vrij binnenlopen voor een stiltemoment, gebed en/of het opsteken van een devotiekaars.

We zijn enorm blij dat velen dit initiatief weten te waarderen en op deze manier de kerk toch een stukje open kunnen houden.

Vorig artikelde pastorie weer in volle glorie
Volgend artikelDANK JE WEL SIMON,