Kerkwaardig/ merkwaardig

We denken niet allemaal hetzelfde over ons geloof en vullen ons leven op eigen wijze in. We geven elkaar (letterlijk) wel de ruimte om deze behoefte tot samenkomst  mogelijk te maken binnen onze kerk.

Moment voor Maria: samenkomst donderdag 25 mei om 15.00 uur bij de Marianis, achter in de kerk. Na afloop koffiedrinken in de parochiezaal.

Mariaviering: woensdag 31 mei om 19 uur; verzorgd door de liturgische werkgroep met zang van dames- en herenkoor.

Op zondag 18 juni staat onze kerk wederom in de belangstelling, maar dan voor alle communicanten van onze parochie. In de zogenaamde ‘terugkomviering’ kijkt men terug op de afgelopen periode van voorbereiding en uitvoering van het communieproject.  Na de dienst van 9 uur, komen ouders en kinderen samen in de tuin achter de parochiezaal voor ontspanning, gesprek en spel.

Eligiusviering/clusterviering op zondag 25 juni om 9.30 uur in de Blasiuskerk te Heinkenszand. Koorleden uit de kernen zingen samen.

We denken vooruit:

Juli-augustus: muzikale ondersteuning in de dienst van fanfare-ensemble en koor.

U merkt: er zit nog steeds ‘muziek’ in ons geloof in ’s-Heerenhoek en we zijn vele mensen dankbaar dat ze – door hun aanwezigheid en donaties- ons blijven steunen!

Vorig artikelParochiebijdrage 2023
Volgend artikelPinkstergedachte 2023