KERKSNUFFEL & ROMMELROUTE

Op 5 juni was ons dorp weer eens in positieve zin in de belangstelling: van heinde en ver kwamen koopjesjagers en nieuwsgierige kijkers op alle locaties af waar iets te ‘halen’ viel…Ons kerksnuffelteam, wel uitgedund door ziekte en voorzorg, bestaande uit Thea van den Dries, Corrie Vreugdenhil en Annie de Jonge waren vol lof over dit nieuwe initiatief om gezamenlijk met alle dorpsbewoners die dat wilden, hun koopwaar aan te bieden.

De dames hadden een toplocatie (de hal van de kerk) en aangezien de kerk midden in het dorp staat, kon niemand letterlijk om hen heen. De koopwaar had veel weg van ‘zoete broodjes’ en veel veranderde van eigenaar.

Op het eind van de lange dag werd de kas opgemaakt en kon men bijna 800 euro aan het herstelfonds van de kerk toevoegen. Dames en kopers hartelijk dank!

Parochiekerncommissie.