KERK-TV en KERKDIENSTEN

In principe is elke dienst of viering die in onze kerk gehouden wordt, te volgen via de app “kerkdienstgemist.nl ( op uw telefoon, tablet of eigen computer). In sommige gevallen – met name bij speciale diensten als uitvaarten- kunnen nabestaanden bezwaar maken tegen publieke uitzending of het achteraf volgen van de dienst. Uiteraard wordt dit verzoek gerespecteerd en ziet u thuis alleen direct deze uitzending of staat het beeld op blauw. U kunt via de uitzendlijst altijd vooraf zien of er een uitzending is.
Helaas is het de afgelopen periode ook wel eens voorgekomen dat de uitzending pas na enkele minuten opstartte of uitviel. Dat is heel vervelend voor u, maar zeker ook voor ons. Gelukkig reageren volgers direct en kunnen we de fout meteen herstellen. In die gevallen kunt u het beste Richard Gielens benaderen ( 06-022815618) want tijdens de dienst is de koster zo betrokken dat hij/zij geen telefoongesprek kan aannemen.
Wellicht interessant om te weten:
Gemiddeld kijken/volgen 23 aansluitingen de dienst direct; in gemiddeld 18 gevallen worden uitzendingen later bekeken (meestal zondagvieringen van 9 uur). Met name bij uitvaarten is het verzoek om de dienst meerdere malen te beluisteren/bekijken groter dan normaal. Zij, die zich aanmelden, krijgen voorafgaand aan de viering het misboekje thuisbezorgd, zodat ze nog meer betrokken zijn.
Nabestaanden kunnen altijd deze uitzendingen zonder problemen downloaden via het archief van ‘kerkdienst gemist’ ’s-Heerenhoek (blokje Zeeland).
Heeft u vragen of opmerkingen, dan vernemen we dat graag via bovengenoemd contactpersoon.