KERK-TV 2020

Vrij onverwachts konden we gebruik maken van de mogelijkheid onze televisie-installatie te vernieuwen. Na bijna tien jaar trouwe dienst was de beeldkwaliteit zodanig verzwakt dat kijken steeds minder plezierig werd. Door een garantstelling van een parochiaan konden we begin november alles zodanig moderniseren dat we voortaan super-HD-beelden hebben. De eerste uitzending oogstte meteen lof, al was het een uitvaartdienst. Mensen van alle windstreken konden direct of indirect/later de afscheidsdienst helemaal volgen dankzij de nieuwe camera die talloze mogelijkheden biedt. U begrijpt dat wij, in deze tijd van besloten diensten, ontzettend blij waren met dit aanbod.

Natuurlijk moeten wij de renteloze lening ( € 3500.-) wel terugbetalen en wij vertrouwen erop dat we – mede met uw steun en bijdrage- dit binnen de gestelde termijn van tien (!) jaar mogen doen.

Indien u een donatie wilt schenken, zet dan duidelijk bij uw gift – kerk-TV- zodat onze kasbeheerder deze gave nauwkeurig kan verwerken. Bankgegevens vindt u onder het kopje van onze parochiekern.