HERDENKINGSKRUISJES & ALLERZIELENVIERING

Indien er iemand op ons kerkhof begraven wordt, is een herdenkingskruisje een passende herinnering aan de overledene. Na de begrafenis of crematie wordt dit kruisje bewaard in onze Willibrorduskapel en nemen we minimaal zes weken een intentie op tijdens alle bijeenkomsten in die kapel.

Allerzielen/ 2 november gaan we ook na de kerksluiting herdenken. De plannen zijn in een ontwikkelstadium, maar we willen graag iedereen uitnodigen vanaf 16.00 uur bij onze kapel. Vandaar uit willen we de graven bezoeken en letterlijk stilstaan bij alle overledenen, die in het afgelopen jaar of daarvoor gestorven zijn. Dit jaar komt daar een herdenking van 80 jaar Slag om de Schelde bij. Hierover een volgende keer meer.

Vorig artikelLief en leed
Volgend artikelVERKOOP KERKBANKEN