GEEN CENT VOOR DE KERK?

Kerkbelasting kennen we in Nederland niet en dat vinden wij ( hoe tegenstrijdig het ook klinkt) een goede zaak. Je voelt je min of meer kerkbetrokken of niet.
Vorige maand gaven we in een speciale bijlage alle parochianen van de kern aan hoe we er financieel voor staan: we komen (onverwachts) meer tekort dan we gehoopt hadden en dat komt hard aan.
Onze oproep om de kerkbijdrage 2019 zeker tijdig over te maken slaat aan. Wellicht trekt het vakantiegeld (eind mei) sommigen nog extra over de denkbeeldige streep.
Anderen, minder kerkelijk betrokken mensen, kiezen bewust wel voor de mogelijkheid het gebouw te steunen of enkel te betalen voor het maandblad ‘Parochienieuws’. Met een tientje zijn we al blij en laat u zien dat u niet hoort bij de groep die er geen cent voor over heeft…
In alle gevallen als u bijdraagt: dank u wel. U blijft verzekerd van al het kerkelijk nieuws van parochie en kernen.