DE TIJD GAAT SNEL.

We zijn weer al anderhalve maand verder na uitgave nummer 8 van het Parochienieuws en de kerk (het gebouw) is alweer al drie maanden dicht.

In december 2023 zijn we de Willibrorduskapel in gaan richten en op 24 december zongen we er met een 25 mensen kerstliederen in en dronken er koffie. De bijeenkomsten van Woord en Gebed waren toen nog in de parochiezaal. Soms worden deze vieringen verzorgd door Geerten Kok, Arjen Gernaert, Jeanine Heezemans, of eigen vrijwilligers.

Met ingang van 2024 zijn we volledig gebruik gaan maken van de Willibrorduskapel.  Die hebben we zo ingericht dat daar voornoemde vieringen in plaats kunnen vinden. We hielden ook een Nieuwjaarsbijeenkomst, maar dat was blijkbaar niet goed overgekomen, (tenminste dat hoop ik) want die werd wat dunnetjes bezocht.

En dan is het nu afwachten op antwoord van het Bisdom of we de Willibrorduskapel aan mogen passen.  Hiervoor kunnen we verder nog niets veranderen. We zouden de deuren wel open willen zetten en daar de mogelijkheid bieden om een kaarsje te laten branden maar dat kan nog even duren, voordat we dat mogen realiseren.

En zo lijkt het voor eenieder stil geworden te zijn in en rond de kerk maar dat valt nog wel mee er is nog genoeg te doen en er zijn ook nog genoeg kosten.

Vorig artikelKerkbalans
Volgend artikelToeristenkerk O. L. V. op Zee Haamstede: Terugblik 2023