DANK JE WEL SIMON,

De bezorging van het parochieblad wordt acht keer per jaar verzorgd door vrijwilligers, die we niet genoeg kunnen bedanken. Via achttien wijken in en buiten ons dorp bereiken we zo iedereen, die op de hoogte wil blijven van alles wat er in de parochie gebeurt.

De meeste bezorgers zijn trouw en het verloop is zeer gering. Zo af en toe haakt iemand af; vaak om heel begrijpelijke redenen.

Simon Smits, ruim 80+, heeft aangegeven dat deze terugkerende taak voor hem te zwaar wordt. Hij bedient vooral de buitenwijken van ons dorp, tot aan Borssele toe. Weer en wind konden hem tot nu toe niet tegenhouden op zijn fiets.

Nieuwkomers staan niet te dringen en intern zullen we dit gemis moeten opvullen. Natuurlijk staan we open voor elke nieuwe kracht op dit werkterrein. Tegen Simon kunnen we alleen maar zeggen: ‘respect voor al die jaren en enorm bedankt’.

Rinus van ’t Westende en Richard Gielens. (foto: Beeldbank PZC)

Vorig artikelMARIAKAPEL EN WILLIBRORDUSKAPEL
Volgend artikelHET BLEEF STIL