Carnaval en kerk steunen elkaar

Tijden veranderen. Niet voor iedereen is de koppeling kerk & carnaval meer vanzelfsprekend. De belangstelling voor de kerkdienst daalt, maar vier dagen carnaval is voor velen net genoeg…
Het zag er even naar uit, dat we de koppeling kieltjesmis & carnaval zouden moeten loslaten, totdat er toch een protest klonk: wat je wegstreept komt niet meer terug!
Wat schetst onze verbazing als de carnavalsstichting dit jaar ‘de schouders eronder zet’ om niet alleen de carnaval, maar ook de kerk een opkikkertje te willen geven. Heel duidelijk daarbij is de sticker, die aan het motto van 2020 gekoppeld is.
Vandaar: de Kieltjesmis 2020 is veilig gesteld: zaterdag 8 februari om 19.00 uur in de H. Willibrorduskerk.

Toen en nu…zoekplaatje met 90 jaar als tussenpoze