CARITAS KERSTACTIE

Rond de feestdagen in de maand december wil de Caritas weer wat extra’s doen voor de medeparochianen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. We willen dit doen in de vorm van een boodschappenpakket. Na het grote succes van voorgaande jaren willen we ook dit jaar boodschappen inzamelen, en daar hebben we uw hulp voor nodig.
Het is goed te beseffen dat niet iedereen het even goed heeft en hier even bij stil te staan. Het is de bedoeling dat u vanuit onderstaande lijst een artikel ( of meerdere ) koopt en deze inlevert op één van de volgende plaatsen
Kerk: voor of na de zondagdiensten van 2,9 en 16 december
Theresiahof: in de hal van zaterdag 1 tot en met zaterdag 15 december. De hal is overdag open.
Hierbij de lijst van goederen waaraan behoefte is: pasta( macaroni, rijst ) tomatenpuree, jam.chocoladepasta, suiker, bloem(bakmeel)olie, olijfolie, melk, chocolademelk, yoghurt ( ook Griekse)margarine, aardappelen, fruit, frisdrank, koekjes, waspoeder, zeep afwasmiddel, eieren, kaas, thee(zakjes)haarshampoo en douchefris, tandpasta, tandenborstel, kaarsjes of kandelaar/kaarslicht in houder, handdoek.
Ook een financiële bijdrage is welkom
Alvast dank voor uw medewerking
Bent u niet in staat het naar voornoemde plaatsen te brengen dan kunt u aan de leden van Caritas vragen het bij u op te halen.
Caritas ’s-Heerenhoek mail: caritassheerenhoek@gmail.com Ilona Vermuë, Margreet Rentmeester, Debby Elsgeest, Yvonne de Visser en Kees Rentmeester