Bidweek voor de Eenheid onder christenen: week van gebed 17- 24 januari 2020

In de hoop dat de voorzorgsmaatregelen virusbestrijding geen roet in het eten gooien, hopen we voor het eerst in onze gezamenlijke vieringen samen te kunnen komen in de Bethelkerk te Nieuwdorp. Sinds 2019 zijn we blij dat buurgemeente Nieuwdorp zich heeft aangesloten bij de oecumenische samenwerking tussen Borssele en ’s-Heerenhoek, die al bijna vijftien jaar bestaat.

Thema: #blijfinmijn liefde. Een aansprekende titel, die hopelijk jongeren ook aan het denken zet, getuige de hashtag die vaak bij social mediaberichten gebruikt wordt. Kerkelijk werker mevrouw M.J. Meulensteen zal voorgaan in de viering die om 10 uur begint. Of er mogelijkheden zijn om elkaar na de dienst te ontmoeten (evt. met koffie of thee) is nog afhankelijk van bovengenoemde maatregelen.

Meld u tijdig aan via het parochiecentrum, zodat we als volwaardige medechristenen elkaar mogen treffen.

Richard Gielens, werkgroep Oecumene